1 paket kus kus
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 adet havuç rendesi
1 adet domates
bir miktar kırmızı biber
bir miktar nane
Biraz tel peynir ya da kaşar peyniri rendesi
süslemek için her hangi bir şey :)
Yapılışı:
Kuskusları makarna haşlar gibi haşlayınız. Haşlandıktan sonra bir süzgeçe alınız. İçine koymak üzere haşladığınız tavuk göğsünü, elinizle ince parçalara ayırınız. Haşlanmış kuskuslar süzüldükten sonra, bir kabın içine boşaltınız. Tavuk etleri ve havuç ile karıştırınız. Bir miktar tuz ekleyiniz. Bir kaşığın tersinin yardımıyla, yaptığınız karışımın üstünü düzeltiniz ve süslemek için elinizdeki malzemeleri kullanınız. (Peynir, domates, kırmızı biber, nane..vs...)
Afiyet Olsun!
0 comments:
Post a Comment